Oglasio se Podgoričanin: Pored supruge, korona virusom zaraženi i ja i moja tri sina, bolje smo svi

Oglasio se Podgoričanin: Pored supruge, korona virusom zaraženi i ja i moja tri sina, bolje smo svi

Podgoričanin Dragi Vujačić obavijestio je građane putem društvene mreže Facebook, da su osim njegove supruge na koronavirus pozitivni on i njegova tri sina.

"Juče kasno u noć smo dobili potvrdu da smo, osim supruge, ja i moja tri sina pozitivni na Koronu. To smo i očekivali. Tako da mi upadamo u onih osam.Bolje smo svi. Zapravo ja jos vučem laringijalni kašalj i blagi bol u grlu a najstariji sin temperaturu. Ostali su ok.", napisao je on na Fejsbuku.

Ističe da je najviše zabrinut za oca koji ima 91 godinu.

"Otac živi sa nama i pokušali smo, koliko toliko, da ga izolujemo. On nema simptome, tako da ga nisu testirali. Za njega najviše brinem. Ima 91 godinu.
Nama ostalima je ovo lako palo. Do sada. Da nismo znali da je Korona u pitanju mislili bi da je grip i to ne neki od najačih koje pamtimo. Ja imam 55 godina i očekivao sam teče simptome.", kaže on.

Poslije bitke su svi generali pametni

Vujačić nastavlja da su se jeftine karte Rayanaira u oktobru ukazale kao idealna prilika da supruga i ja, putovanjem u Barselonu proslavimo srebrnu svadbu.

"Na dan leta već je bilo aktuelno žarište u sjevernoj Italiji. Razmišljali smo. Španija je bila čista. Poći u Barselonu je bilo kao poći u Crnu Goru. Po dolasku u Kataloniju uz šetnje po divnom gradu pratili smo situaciju u svijetu. Virus se rapidno prenosio. Nakon nekoliko dana, pojavljuje se veliki broj oboljelih u Madridu. Ipak na dan povratka u Crnu Goru, osim nekoliko slučajeva po selima u Kataloniji, Barselona je bila još uvjek čista. Bez ijednog zvanično oboljelog. Taj dan vlada je zabranila sve letove iz Španije. Da smo doletjeli normalno RayanAirom u Crnu Goru možda bi nas smjestili u karantin. Ne znam da li smo ih tada imali i da li su bili funkcionalni. Ovako, smo se snalazili kako znamo. Kao i mnogi drugi sa našeg ali i drugih letova. Odabrali smo opciju Atina - Tirana pa drumom. Tada još nisu postojali nikakvi formulari za popunjavanje na granici, uputstva ili slično.", pojasnio je on.

Podsjetio je da je supruga već sjutra dobila temperaturu i da su za svaki slučaj odmah stupili u kontakt za Centrom za Epidemiologiju.

"Od tada smo postupali po njihovim instrukcijama. Da li bi sve ovo ponovili da smo znali, naravno da ne. Glupo je i pričati. Da li je bilo još zaraženih povratnika koii se nisu prijavili, ne znam. Previše je DA LI u svemu tome. Neću više da vas zamaram sa ovim. Samo povremeno ću vas obaviještavati o našem stanju. Čisto da sa vama podjelim iskustva.", zaključio je Vujačić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.