Đorđević donirao 20,000 eura za respiratore, predsjednik "Mornara" darovao 60,000 eura bolnici u Baru

Napadač moskovske Lokomotive, crnogorski reprezentativac Luka Đorđević donirao je Kliničkom cenrtu Crne Gore respirator u vrijednosti od 20 hiljada eura.

Dvadesetpetogodišnji Budvanin trenutno se nalazi u Moskvi, gdje sprovodi posljednji fazu oporavka nakon povrede i operacije koljena, ali ne zaboravlja svoju Crnu Goru, koja je ušla u žestoku borbu za epidemijom koronavirusa, prenose Vijesti.

Predsjednik košarkaškog kluba Mornar donirao 60,000 eura

Predsjednik košarkaškog kluba Mornar Đorđije Pavićević donirao je Opštoj bolnici u Starom Baru 50.000 eura za dva najsavremenja respiratora i 10.000 eura za osnovna zaštitna sredstva - maske, rukavice, alkohol i drugo, povodom pandemije koronavirusa.

"Ovaj potez našeg predsjednika, koji je poznat po svojoj humanosti i u mnogo bezazlenijim situacijama, mogao bi da bude signal i za ostale barske privrednike da pomognu Barskoj bolnici shodno svojim mogućnostima", saopšteno je iz Mornara.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.