Odbornici DPS-a uplatili 20.000 eura za borbu protiv koronavirusa
Demokratska partija socijalista

Pozvali sve građane Crne Gore da pomognu koliko su u mogućnosti

Odbornici DPS-a uplatili 20.000 eura za borbu protiv koronavirusa

Odbornici, poslanici i ministri iz redova Demokratske partije socijalista donirali su 20.000 eura KBC Crne Gore.

U saopštenju ove partije navodi se da su na ovakav potez odbornici DPS-a odlučili kako bi ličnom novčanom donacijom dali simboličan doprinos u daljem jačanju kapaciteta zdravstvenog sistema čiji se predstavnici hrabro i danonoćno bore protiv ove globalne prijetnje koja je nažalost već par dana prisutna i u Crnoj Gori.

"Ovo je samo početak akcije doniranja koja će biti nastavljena i narednih dana te podsjećamo javnost da je Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti otvorilo žiro račun za prikupljanje novca za borbu protiv COVID19 virusa", navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a su pozvali ne samo članove, simpatizere i birače ove partije već sve građane da daju svoj doprinos borbi protiv koronavirusa onoliko koliko su u mogućnosti i to uplatom sredstava na žiro račun 510-117161-85. 

"Pokažimo svi zajedno, kao mnogo puta do sada u našoj istoriji, da se zajedništvom, hrabo i dostojanstveno, bez obzira na naše međusobne razlike, možemo suprostaviti i najozbiljnijim prijetnjama kakva je ova sa kojom se suočavamo ovih dana", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.