Odjeljenje DG gimnazije i profesori u izolaciji zbog koronavirusa
Foto: Facebook

U tom odjeljunju uči sin zaražene Podgoričanke

Odjeljenje DG gimnazije i profesori u izolaciji zbog koronavirusa

Odjeljenje drugog razreda danilovgradske gimnazije "Petar I Petrović Njegoš" u izolaciji je, kao i profesori koji su im predavali prošlog petka. U tom odjeljenju, kako piše portal "Pobjede", uči sin Podgoričanke zaražene koranavirusom.

Direktorka Gimnazije, Nataša Latković, za "Pobjedu" je kazala da su je kontaktirali iz Instituta za javno zdravlje i da im je proslijedila kontakte roditelja djece iz tog odjeljenja, te nastavnika i razrednog starješine.

Crna Gora registrovala je dva prva slučaja koronavirusa. Riječ je o dvije žene rođene 1948. i 1973. godine i tokom prethodnog perioda boravile su u pogođenom području. Jedna osoba je iz Ulcinja, a druga je iz Podgorice i stabilnog su zdravstvenog stanja, saopšteno je sinoć na konferenciji za novinare.

Zaražene su stabilnog zdravstvenog stanja, saopšteno je danas iz IZJ. Pod zdravstveno sanitarnim nadzorom u Crnoj Gori se nalaze 2662 osobe koje su tokom prethodnih 14 dana boravile na području sa rasprostranjenom transmisijom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.