Budva: Taksista pokušao da ubije nožem Rusa, podignuta optužnica
Ilustracija

Budva: Taksista pokušao da ubije nožem Rusa, podignuta optužnica

Više državno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv D.I. koji je optužen za pokušaj ubistva taksiste u Budvi.

Kako se navodi u optužnici Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, okrivljeni D.I. je sa umišljajem pokušao da liši života oštećenog M.P. 14. decembra 2019. godine, u Budvi.

On je, kako se navodi, oko 20.45 časova, u budvanskom naselju Bijeli do nožem izbo ruskog državljanina M.P. kojeg je prethodno taksijem doveo iz Bara.

“Prilikom plaćanja taksi prevoza na relaciji Bar Budva došlo je prvo do verbalnog sukoba između okrivljenog i oštećenog M.P., nakon čega su oštećeni i svjedok H.V. izašli iz vozila. Okrivljeni je zatim krenuo ka oštećenom, povukao ga za rukav i iz džepa jakne izvadio nož i zadao više udaraca, nanoseći mu tom prilikom lake tjelesne povrede u vidu više ubodnih rana u predjelu grudi”, navodi se u optužnici.

Taksista je navodno dovezao dvojicu ruskih državljana iz Bara do Budve, a kada im je rekao da je cijena vožnje 25 eura, oni su mu dali 2,5 eura i navodno nasrnuli na njega, pišu Dnevne novine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.