Italijan dva sata šetao sa kesama iz prodavnice,  policiji ga odalo otkucano vrijeme na računu
ilustracija

Italijan dva sata šetao sa kesama iz prodavnice, policiji ga odalo otkucano vrijeme na računu

Italijanski karabinjeri su dali opomenu jednom čovjeku na ostrvu Iskiji kod Napulja koji se uprkos zabrani vlade satima šetao sa dvije kese namirnica, a izdalo ga je otkucano vrijeme na računu iz prodavnice.

"Jedan 35-ogodišnjak koji je nosio dvije kese pune hrane primijećen je kod luke oko 17.00. Dva sata kasnije ponovo je viđen u ulici sa istim kesama", prenosi danas agencija AGI.

Kad su ga karabinjeri zaustavili rekao je da je išao u nabavku ali kad su mu tražili račun, na njemu je pisalo 12.00, i on je morao da prizna da je pokušao da vara.

"Teško je proći neprimijećen u zimu u malom turističkom mjestu", navela je agencija AGI.

Broj umrlih u Italiji povećan je na 2.503 osoba, dok je zaraza do sada potvrđena kod 31.506 ljudi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.