Ukrali 50.000 maski iz bolnice u Kelnu
Ilustracija

Njemačka

Ukrali 50.000 maski iz bolnice u Kelnu

Iz bolničkog skladišta medicinske opreme u njemačkom gradu Kelnu u ponedjeljak je ukradeno 50.000 zaštitnih maski.

Kako je saopštila policija, to je u ponedjeljak ujutru primijetio jedan od zaposlenih kada je došao na posao, prenosi Hina.

Gradski krizni štab naredio je svim bolnicama u Kelnu da provjere kakva zaštitna oprema im je hitno potrebna uslijed epidemije koronavirusa i da obezbijede bolju zaštitu od potencijalnih krađa.

"Ovo je jedan sasvim nov tip krađe", rekla je portparolka gradskih bolnica.

"Obično se kradu predmeti koji su vrijedni, ali sada i za zaštitne maske očigledno postoji dobro tržište", dodala je ona.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.