BP: Uprava carina donirala Timu za zaštitu i spašavanje sredstva za dezinfekciju

Opredijeljena sredstva Opštoj bolnici, Domu zdravlja, Domu starih,...

BP: Uprava carina donirala Timu za zaštitu i spašavanje sredstva za dezinfekciju

Uprava carina Crne Gore, donirala je opštinskom Timu za zaštitu i spašavanje Bijelog Polja značaju količinu sredstava za dezinfekciju (96% alkohol).

Kako je saopšteno iz bjelopoljske opštine, dobijenu donacija je oredijeljena Opštoj bolnici, Domu zdravlja, Domu starih, Komunalnom preduzeću i drugim opštinskim službama koje dolaze u direktni kontakt sa građanima.

U ime Opštine Bijelo Polje i Tima za zaštitu i spašavanje, predsjednik Petar Smolović se zahvalio na značajnoj donaciji Upravi carina i njenom direktoru Vladanu Jokoviću, kao i šefu za Sjeverni region Edinu Koliću.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.