Glumac Idris Elba pozitivan na koronavirus(VIDEO)
Idris Elba

Glumac Idris Elba pozitivan na koronavirus(VIDEO)

Glumac Idris Elba poslednji je u nizu holivudskih zvijezda koja je objavila da je pozitivna na koronavirus.

"Nesuđeni" Džejms Bond, za kog se spekulisalo da će naslojediti Danijela Krejga u ulozi poznatog britanskog špijuna 007, objavio je da je testiran pozitivno na koronavirus.

"Jutros sam testiran i utvrđeno je da sam pozitivan na Covid-19. Osjećam se dobro, nemam simptome za sada, ali sam u izolaciji otkad sam saznao da sam pozitivan. Ljudi, ostanite kod kuće i budite pragmatični. Nemojte da paničite", napisao je 47-ogodišnji glumac.

Idris Elba je postavio i video u kome objašnjava razloge zbog kojih se testirao. Kaže da je bio izložen virusu. Elba je takođe pozvao na promovisanje "socijalnog distanciranja" i što češće pranja ruku.

Dodao je da njegova supruga Sabrina nije testirana i nema simptome koronavirusa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.