Kragujevčani proveli 13 sati na prelazu iz Crne Gore u Srbiju
Ilustracija

Kragujevčani proveli 13 sati na prelazu iz Crne Gore u Srbiju

Grupa Kragujevčana provela je 13 sati čekajući da uđe iz Crne Gore u Srbiju na graničnom prelazu Špiljani. Kako saznaje agencija Beta, na granicu su došli oko dva sata poslije ponoći, a u Srbiju su ušli posle 13 sati čekanja.

Na ulazu u zemlju, kako kaže jedna Kragujevčanka, dobili su papir o izolaciji, odnosno nadzoru i da se  jave ljekaru.

Kako je ona nešto ranije napisala u poruci portalu Glas Šumadije, uprkos obavještenju da državljani Srbije mogu ući u svoju zemlju, pri dolasku na granicu rekli su im da ne mogu da uđu i da moraju da sačekaju epidemiologa.

"Napominjem i to da smo se svi spremili za put od sedam sati i da nemamo gdje da kupimo ni vodu ni hranu. Za toalet se snalazimo, tako da od pranja ruku i održavanja minimuma higijene nema ništa, a to nam navode kao osnovno za prevenciju protiv virusa", napisala je Kragujevčanka u poruci "Glasu Šumadije" posle osam sati čekanja na granici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.