Uhapšen vlasnik ugostiteljskog objekta "Kerber" zbog nepoštovanja odredbi

Policija u Podgorici je danas lišila slobode vlasnik ugostiteljskog objekta „Kerber“ koji je jutros prekršio privremenu mjeru zabrane koja je izrečena od strane Ministarstva zdravlja o sprječavanju prenošenja korona virusa u Crnoj Gori.

On je mjeru zabrane porekršio  na način što je jutros otvrio ovaj objekat i vršio ugostriteljske usluge. 

"Slobode je lišen D.V. (54) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

O događaju je obavješten državni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva koji je naložio da mu se ovo lice privede uz kriivčnu prijavu na dalje postupanje", saopšteno je iz policije.

U odnosu na izrečenu mjeru zabrane i Komunalna policija je preduzela mjere iz svoje nadležnosti.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.