Srpska Alternativa upisana u registar političkih partija
Srpska Alternativa

Učestvovaće u sledećim parlamentarnim izborima

Srpska Alternativa upisana u registar političkih partija

Nakon trideset dana od podnošenja prijave Ministarstvo javne uprave, donijelo je rješenje o upisu Srpske Alternative u registar političkih partija u Crnoj Gori.

U saopštenju ove partije navodi se da kao ovlašćeno lice da zastupa partiju ima Svetislav Pešić, koga je Skupština Srpske Alternative održana prije dva mjeseca izabrala za njenog predsjesnika.

"Srpska Alternativa, kojoj je glavni cilj integrisanje srpskog naroda u pravni, ekonomski i društveni sistem države Crne Gore i ulazak Srba u vlast i sve institucije sistema, svojim programom se obavezala da poštuje Crnu Goru kao nezavisnu državu, uvažava sve državne simbole i njene spoljnopolitičke prioritete", kazali su iz ove partije.

Iz Alternative su najavili učestvovanje na predstojećim parlamentarnim izborima koji se organizuju u oktobru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.