Ovo su zatvoreni granični prelazi
Ilustracija

AMSCG

Ovo su zatvoreni granični prelazi

Iz AMSCG su kazali da je više graničnih prelaza prema Srbiji, Bosni i Hercegovini (BiH), Kosovu, Albaniji i Hrvatskoj zatvoreno.

Prema Srbiji zatvoreni su prelazi Ranče – Jabuka, na putnom pravcu Pljevlja – Prijepolje, Vuče – Godova na putu Rožaje – Tutin i Vrbnica prema Bijelom Polju, kao i svi prelazi namijenjeni za pogranični saobraćaj.

Prema Bosni i Hercegovini zatvoreni su granični prelazi Šćepan Polje – Hum, na putu Plužine – Foča; Šula – Vitina, na putu Pljevlja – Foča.

Prema Albaniji zatvoreni su prelazi Grnčar – Baškim, na putu Plav – Skadar; Sukobin – Murićani na putu Ulcinj – Skadar.

Kako navode U AMSCG, prema Hrvatskoj zatvoreni su prelazi Kobila – Vitina, na putu Herceg Novi – Vitina – Dubrovnik.

Prema Kosovu zatvoren je prelaz Kula na putu Rožaje-Peć.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Upozorili su da duž klisura i usjeka ima sitnijih odrona. Oni su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.

Na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevića Tara, u mjestu Gojakovići, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Saopšteno je da će, zbog demontaže zaštitne konstrukcije na mostu Moračica, na auto putu Bar-Boljare na prvoj sekciji Smokovac-Uvač-Mateševo, saobraćaj biti obustavljen za sve vrste vozila u trajanju ne dužem od 60 minuta u terminu od sedam do 11 i od 13 do 17 sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Krstac-Ivanova korita, dionica Međuvršje –Ivanova korita, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. Saobraćaj se obustavlja od devet do 12 i od 14 do 17 sati.

Režim je izmijenjen i na dionici obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, sa povremenim prekidima do 15 minuta.

Sa dvosmjenog na jednosmjerni saobraćaj je usmjeren i na dionici Rogami–Spuž, i na magistralnom putu Debeli brijeg - Herceg Novi u mjestu Tatarbašča.

Zbog izgradnje kružne raskrsnice u Tuzima postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Zbog radova na kružnoj raskrsnici kod stare zgrade opštine Tivat, kod Doma Vojske i kod skretanja za Gradiošnicu na magistralnom putu M-11 dionica Lepetani-Tivat odobreno je privremeno postavljanje saobraćajne signalizacije.

Zbog rekonstrukcije puta Lubnice – Jelovica promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2 dionica Podgorica - Kolašin zbog radova na kružnom toku biće promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

MINA

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.