Aerodromi CG: Provjeravati red letjenja, putovati samo ako je neophodno

Aerodromi CG: Provjeravati red letjenja, putovati samo ako je neophodno

Iz Aerodoma Crne Gore poručuju putnicima da konstantno provjeravaju raspored letjenja na sajtovima avio-kompanija, jer se situacija mijenja iz sata u sat i da lete samo ako je to potrebno.

Otkazan je jutrošnji let iz Beograda za Podgoricu planiran za 10.40, kao i let u suprotnom pravcu planiran za 11.10 sati.

"Naši državljani i stranci sa boravkom, koji dolaze iz pogođenih zemalja moraju da prođu posebne kontrole. Ukoliko neko ima simptome zovemo epidemiologe, i putnici se smještaju u posebne izolacione sobe",  kazala je za Boje jutra Marina Miketić Nikolić, portparolka Aerodroma Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.