Odbor direktora Luke Kotor odložio  vanrednu Skupštinu akcionara
Luka Kotor

Bila zakazana za ponedjeljak

Odbor direktora Luke Kotor odložio vanrednu Skupštinu akcionara

Odbor direktora Luke Kotor odložio je vanrednu Skupštinu akcionara koja je bila zakazana za ponedjeljak i zadužio menadžment da predloži mjere kako bi se preduprijedili rizici po solventnost, likvidnost i održivost poslovanja kompanije, zbog aktuelne situacije u vezi koronavirusa.

Odbor direktora je odluku o odlaganju vanredne Skupštine akcionara donio na osnovu Naredbe za preduzimanje privremenih mjera za sprječavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprječavanje prenošenja novog koronavirusa, prenosi Mina.

“Odbor direktora će novi termin održavanja vanredne Skupštine akcionara da utvrdi nakon isteka perioda propisanog naredbom”, navodi se u saopštenju Luke Kotor.

Odbor direktora je takođe razmotrio Informaciju o zabrani uplovljavanja svih kruzera i jahti u luku kotor do 2. aprila.

“Donijet je zaključak kojim se izvršni menadžment zadužuje da naloži nadležnim službama da pripreme analizu ekonomskih efekata po poslovanje Luke Kotor za period trajanja zabrane uplovljavanja svih kruzera i jahti, kao i analizu mogućih ekonomskih efekata u slučaju produženja zabrane”, navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.