Maradona u izolaciji
Dijego Armando Maradona

Maradona u izolaciji

Samo dan nakon što je uputio podršku narodu Italije u borbi protiv COVID-19 virusa Dijego Armando Maradona je završio u karantinu.

Na svu sreću, legendarni as, sada trener argentinske Himnasija La Plate nije zakačio virus, ali je iz predostrožnosti sklonjen iz javnosti.

Mudra odluka s obzirom da je oko njega uvijek čitava bulumenta ljudi, a 59-godišnjak je u veoma slabom zdravstvenom stanju. Šta više, on je u visokorizičnoj grupi koja najčešće gubi bitku sa virusom korona, jer ne samo da je u poznim srednjim godinama, već je u veoma slabom fizičkom stanju zbog problema sa srcem, gojaznošću, ali i godinama neumjerenog konzumiranja maligana.

“Maradonu smo izolovali iz čiste predostrožnosti. On spada u visokorizičnu grupu. Eno ga u svom stanu, na prvom spratu. Čuva se” izjavio je šef mediciskog osoblja Himnasija la Plate, Flavio Tunezi.

Fudbalsko prvenstvo u najjužnijoj zemlji Južne Amerike je srećom nedovano završeno, a titulu je osvojila baš Maradonina ljubljena Boka sa samo bodom prednosti nad glavnim takmacem, River Plejtom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.