Vuksanović: Nijesam dao saglasnost da budem na listi SDP-a, podržavam SD
SD

Vuksanović: Nijesam dao saglasnost da budem na listi SDP-a, podržavam SD

Ovim putem obavještavam javnost da nijesam potpisao izjavu o prihvatanju kandidature za kandidata na odborničkoj listi SDP za lokalne izbore u Tivtu, kazao je Ivan Vuksanović.

"Izražavam žaljenje što se na ovaj način kalkulisao sa mojim imenom i prezimenom, zbog čega zahtijevam da se moje ime izbriše sa pomenute liste", rekao je Vuksanović.

Kako je istakao, svoju podršku na ovim izborima će dati Socijaldemokratama Crne Gore, koji su u prethodnom periodu pokazali da predano rade u interesu Tivta i svih njegovih građana.

"Pozivam sve svoje sugrađane da podršku daju jedinoj listi koja ce nastaviti da radi na razvoju Tivta, jer Tivat mora bolje!", poručio je Vuksanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.