Noćni klubovi i diskoteke da pokažu posebnu odgovornost
Kenan Hrapović, ministar zdravlja

Ministarstvo zdravlja poziva na poštovanje mjera prevencije

Noćni klubovi i diskoteke da pokažu posebnu odgovornost

Ministarstvo zdravlja u cilju zaštite stanovništva od novog koronavirusa još jednom je apelovalo na građane Crne Gore da prate i poštuju mjere iz naredbi i preporuka koje je usvojilo Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti.

Iz tog Vladinog resora naglašavaju da je dosadašnje iskustvo zemalja koje se suočavaju sa pandemijom lekcija koju ne smijemo ignorisati. 

"Osim što su zabranjena okupljanja u zatvorenim i na otvorenim javnim mjestima, preporučeno je vlasnicima, upravljačima i zakupcima ugostiteljskih objekata da sprovode mjere koje će za cilj imati sprječavanje okupljanja građana na ograničenom prostoru.Ovo se posebno odnosi na noćne klubove i diskoteke!", saopštili su.

Borba sa virusom mora biti sinhronizovan, zajednički napor svih u misiji očuvanja zdravlja stanovništva Crne Gore! Zaštiti se, zaštiti nas. - poručujuju.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.