Mladu ne zanima virus: Ko mi ne dođe na vjenčanje za mene je mrtav (FOTO)
Ilustracija

Mladu ne zanima virus: Ko mi ne dođe na vjenčanje za mene je mrtav (FOTO)

Svi znaju kakvo 'ludilo' može žene uhvatiti kad im se bliži dan vjenčanja (nemaju Amerikanci uzalud i naziv 'bridezilla'), ali jedna mlada u svom "ludilu" otišla i korak dalje pa je zaprijetila prijateljima da "za nju više ne postoje" ako zbog straha od virusa korona propuste njeno vjenčanje.

U svom postu na Facebooku, koji je podijeljen na forumu Reddita o vjenčanjima, ova Amerikanka je naglasila kako "neće dopustiti da joj paranoja zbog virusa korona upropasti njen veliki dan".

"Udajem se za 37 dana, a provela sam 15 mjeseci planirajući vjenčanje", piše ogorčena mlada i nastavlja:

"Potrošila sam hiljade dolara. Vježbala sam, planirala budžet, izbjegavala svađe u porodici, personalizovala poklone, odgovarala na milion e-mailova i popila mnogo vina u kadi. Zbog svega toga želim podsjetiti svoje goste da, ako ne dođu na moje vjenčanje, za mene su mrtvi."

Ni tu ova 'bridezilla' ne staje, pa nastavlja o svom "mukotrpnom poslu" organizacije vjenčanja, pa osjeća da je opravdano da svoje goste podsjeti kako je "nije briga za virus i njihove strahove".

redit

Foto: Reddit

Neki korisnici Reddita su buduću mladu napali nazivajući ju egocentričnom, pa joj je jedna korisnica napisala:

"I ja bih bila bijesna, ali prokleto razmisli i o drugima malo, ne samo o sebi."

Druga joj je djevojka, isto buduća mlada, poručila da se ona udaje već 28. marta ove godine i da će, kako kaže, "biti potpuno jadni ako neki od prijatelja i članova porodice ne dođu zbog virusa korona", ali je dodala i kako razumije da je zdravlje ljudima - na prvom mjestu, prenosi 24 sata.hr.

"I mi bismo radije da naši prijatelji i porodica proslave s nama, ali ne želimo zbog toga riziovati da se tako poklopi pa da niko od njih tu ni ne bude da nam čestitaju prvu godišnjicu braka", zaključila je djevojka.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.