Sveštenik na službu ide monociklom: U mraku pod farovima izgleda epski (VIDEO)

Na društvenim mrežama veliku pažnju je privukao video stanovnika Krasnoturinska (Sverdlovksa oblast), koji je snimio pravoslavnog sveštenika kako vozi monocikl.

Veliki broj lokalnih medija je objavio njegov snimak, a čitaoci su bili oduševljeni neobičnim prizorom, prenose Novosti.

Junak sa video-snimka je sveštenik Petar Mažetov, koji služi u muškom manastiru u selu Kostileva.

"Da bih učio djecu da ga voze, prvo sam morao sam da ga savladam. Ponekad ga koristim kada je lijepo vrijeme da skratim put, jer ne mogu upasti u gužvu u saobraćaju“, pojasnio je sveštenik.

"Da ne znam šta je monocikl, mislio bih da leti“, napisao je Dmitrij Sisojev ispod videa.

"Kad biste ga sreli noću, ne bi vam bilo do smijeha“, smatra Aleksej Seruhin.

"Noću, pod svjetlima farova, vjerovatno epski izgleda“, smatra Iliana Mardar.

"Super! I sveštenici su ljudi“, oduševljena je Anastasija Fedorova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.