Montenegro Airlines otkazuje sve letove za Pariz, Frankfurt i Cirih
Ilustracija

Na osnovu naredbe Ministarsta zdravlja

Montenegro Airlines otkazuje sve letove za Pariz, Frankfurt i Cirih

Montenegro Airlines, na osnovu današnje naredbe Ministarstva zdravlja Vlade Crne Gore, otkazuje sve letove iz i ka Frankfurtu, Parizu i Cirihu od 14. marta do 1. aprila, saopšteno je iz te nacionalne avio-kompanije.

Po navedenoj naredbi, pored zabrane putovanja koja je donijeta ranije, a tiče se putovanja ka Španiji, Italiji, Iranu i Kini, od danas se zabranjuju putovanja iz Crne Gore i ka Francuskoj, Njemačkoj, Švajcarskoj i Danskoj.

"Svi naši putnici mogu da se informišu o trenutnom statusu svojih letova, kao i o mogućnostima promjene i/ili refundacije kupljenih karata za letove koji su otkazani usljed situacije uzrokovane korona virusom na oficijalnom sajtu nacionalne avio-kompanije Montenegro Airlines www.montenegroairlines.com, putem kol-centra i poslovnica Montenegro Airlinesa i/ili preko prodajnih agencija", navode iz MA.

Iz kompanije napominju da intenzivno prate situaciju koja se tiče koronavirusa i da implementiraju sve naredbe i preporuke relevantnih zdravstvenih institucija, Ministarstva zdravlja Crne Gore, Instituta za javno zdravlje Crne Gore, Svjetske zdravstvene organizacije (SZO), Evropske Agencije za sigurnost vazdušnog saobraćaja (EASA) kao i Međunarodne asocijacije za vazdušni prevoz (IATA).  

"Kompanija, takođe, preduzima sve neophodne mjere predostrožnosti i pridržava se svih procedura koje su predviđene u ovakvim slučajevima, tako da putnici nemaju nikakvih razloga za brigu. Kao i uvijek, bezbjednost naših putnika i članova posade je na prvom mjestu", zaključuju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.