Roganović će platiti 300 ulaznica najvjernijim navijačima!
Roganović će platiti 300 ulaznica najvjernijim navijačima!

Način da se izvini

Roganović će platiti 300 ulaznica najvjernijim navijačima!

Našeg proslavljenog rukometaša Zorana Roganovića u ponedjeljak u Dohi sa Al Kijadom (u kojem kao igrač švedskog Lunda na pozajmici igra od sredine marta) očekuje polufinale Emir Kupa sa Al Arabijem. Ako pobijedi, neće moći da bude u timu za važan meč sa “pancerima” koji se igra u Morači 12. juna.

- Velika je vjerovatnoća da neću biti u Podgorici 12. juna na utakmici sa Njemačkom i da ću propustiti veliku borbu koja očekuje moje drugove i saigrače iz reprezentacije zbog obaveza prema mom klubu koji učestvuje na najprestižnijem turniru u Kataru, Emir kupu, koji se poklapa sa pomenutom utakmicom - napisao je Roganović na svom Fejsbuk profilu.

Desni bek Crne Gore je, međutim, smislio drugi način kako će pokušati da pomogne svojim saigračima.

- Platiću iz svog džepa 300 ulaznica za naše najvjernije navijače, za one dvije-tri navijačke grupe koje su nas gotove svuda pratile i bodrile. Odakle su ne znam, znaju sigurno u Savezu. Ja nisam siguran jesu li iz Bara, Cetinja, Nikšića, Podgorice ili nekog drugog grada, jer ih znam samo po fenomenalnoj podršci koja nam je uvijek puno značila a ne iz kojih gradova dolaze - ističe Roganović.

Odlukom Rukometnog saveza Crne Gore, za meč sa Njemačkom će se naplaćivati ulaznice po tri eura, prvi put u “Morači” na rukometnoj utakmici u nezavisnoj Crnoj Gori.

Roganović se potom obratio saigračima:

- Dragi saigrači, Rade, Mađo, Marko, Igore, Miloše, Vasko, Smajo i ostali, nadam se da ćete me razumjet' a i oprostit' što nisam tu pored vas. Volio bih da sam tu i da ponovo rame uz rame velikom borbom izborimo plasman na veliko takmičenje. Siguran sam da će vas ovih 300 navijača bodriti svim glasom i biti uz vas svih 60 minuta, da ćete negdje u tom navijanju iz nečijeg grla možda čuti i moj glas, jer ću sigurno biti uz vas i da ćemo se na kraju svi zajedno radovati uspjehu ove reprezentacije! - poručio je Roganović.

Jedan od najboljih crnogorskih rukometaša svih vremena je potom dodao i zbog “Morača” treba da bude puna u srijedu.

- Petar Kapisoda zaslužuje punu dvoranu na svom opraštanju od rukometa. Miloš, Ivan, Nemanja, Nebojša, Marko zaslužuju punu dvoranu jer su na početku reprezentativne karijere i značiće im podrška. Mađo, Draško, Igor, Smajo, Rade zaslužuju punu dvoranu zbog svega što su dali reprezentaciji i rukometu u Crnoj Gori! Napunimo dvoranu zbog njih, zbog crnogorskog rukometa! - napisao je Roganović.