Đurović ponovo bio meta, likvidaciju spriječio policajac
Uviđaj nakon prethodnog pokušajaĐurović ubistva Đurovića

Bar

Đurović ponovo bio meta, likvidaciju spriječio policajac

Meta likvidacije koja je u utorak spriječena u Baru bio je Jovan Đurović, nezvanično saznaje Dan.

Kako saznaje Dan, likvidaciju je spriječio nekadašnji pripadnik Posebene jedinice policije, koji je sa terase svog stana uočio sumnjive osobe, o čemu je obavijestio CB Bar.

Đurović je odranije poznat policiji, a prema evidenciji bezbjednosnih službi, povezan je sa klanom koji je predvodio njegov brat Luka, koji je 2013. godine nastradao u saobraćajnoj nesreći. Nakon toga, vođa tog klana postao je Alan Kožar.

Iz policije se nisu zvanično oglašavali povodom ovog slučaja. Zvanično nije saopšteno ko su osumnjičene osobe i da li su uhapšene. Takođe, policija nije saopštila ni ko je nalogodavac neuspjele likvidacije.

Pobjeda piše da su Podgoričanin i Baranin, čije identitete istražitelji nijesu saopštili jer je istraga u toku, uhapšeni zbog sumnje da su u Baru pripremali likvidaciju.

Njima je određeno je zadržavanje do 72 sata, a danas će biti privedeni sudiji za istragu koji će se izjasniti o njihovom zadržavanju.

Podsjetimo, glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić na konferenciji za medije u srijedu saopštio je da su spriječili likvidaciju jedne osobe.

Podsjetimo, mediji su ranije pisali i da je eksplozivna naprava velike razorne moći, koja je pronađena 29. avgusta na raskrsnici u centru Bara, bila namijenjena Baraninu Jovanu Đuroviću, bratu pokojnog Luke Đurovića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.