Vučević dobitnik nagrade za izuzetan doprinos promociji CG: Trudiću se da budem što bolji primjer omladini
Foto:Pres služba Predsjednika

Vučević dobitnik nagrade za izuzetan doprinos promociji CG: Trudiću se da budem što bolji primjer omladini

Košarkaški reprezentativac, Nikola Vučević dobitnik je nagrade za izuzetan doprinos promociji Crne Gore u svijetu, koju je u okviru Dana reprezentacije ustanovilo Ministarstvo sporta i mladih.

Vučević zbog obaveza u Orlandu nije mogao da prisustvuje svečanoj akademiji, a nagradu je primila njegova sestra.

Centar Orlanda zahvalio se Ministarstvu sporta i mladih što su prepoznali njegov rad i uspjehe u prethodnom periodu.

“Hvala što je pored velikog broja uspješnih sportista u Crnoj Gori izabrala baš mene. I dalje ću se truditi da svojim radom i ponašanjem budem što bolji primjer omladini u Crnoj Gori“, kazao je Vučević.

Ministarstvo je nagradilo i 19 talentovanih sportista, koji su rezultatima stekli zvanje perspektivnog sportiste za 2019. godinu.

Nagrađeni su džudistkinja Jovana Peković, kik bokser Miloš Mugoša, karatisti Bojan Bošković i Nemanja Mikulić i vaterpolisti Đorđe Čvorović, Mlađan Janović, Danilo Krivokapić, Aron Jovanović, Pavle Krivokapić, Marko Bošković, Miloš Vukšić, Neđo Baštrica, Pavle Kankaraš, Josip Rajhel, Vladan Vukićević, Lazar Vukičević, Andrija Bjelica, Balša Vučković i Novak Vukajlović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.