Priština ukida letove iz pet evropskih zemalja
Foto: N1

Priština ukida letove iz pet evropskih zemalja

Ministar za infrastrukturu i životnu sredinu Kosova Ljumir Abdidžiku saopštio je da se ukidaju letovi iz pet evropskih zemalja za Kosovo.

"Nakon odluke Vlade Kosova, danas sam od ministra zdravlja primio preporuku za područja sa visokim rizikom. Zbog toga sam odlučio da privremeno obustavim sve dolaske avio-kompanija iz Njemačke, Francuske, Švajcarske, i Italije. Odluka stupa na snagu 24 sata od danas" objavio je ministar Abdidžiku na svoj Fejsbuk nalogu, prenosi N1.

"Žao nam je zbog ovih mjera, ali u trenutnim neočekivanim okolnostima pozivam građane da izbjegavaju putovanja u inostranstvo, jer postoji mogućnost da se ovakve mjere uvedu i prema drugim državama", naveo je Abdidžiku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.