Crnogorski državljanin među zaraženima u Arapskim Emiratima
Ilustracija

Koronavirus

Crnogorski državljanin među zaraženima u Arapskim Emiratima

Crnogorski državljanin jedan je od 11 novozaraženih koronavirusom u Ujedinjenim Arpaksim Emiratima (UAE). To je potvrdilo Ministarstvo zdravlja te zemlje.

Portal Gulf News prenosi da su, osim crnogorskog državljanina, među zaraženima dva Italijana, dva Filipinca, Kanađanin, Njemac, Pakistanac, Rus, Britanac i jedan državljanin UAE.

Ministarstvo zdravlja UAE saopštilo je da sve svi slučajevi prate, da su zaraženi stabilno i da imaju svu neophodnu zdravstvenu pomoć.

Ukupan broj potvrđenih slučajeva zaraze kovidom-19 u UAE sada je porastao na 85. Objavili su da se od aktuelnog virusa oporavilo 17 osoba, tako da je trenutno zaraženo 68 osoba.

U Crnoj Gori nema potvrđenih slučajeva virusa korona, a do danas je testirano 47 osoba i svi nalazi su bili negativni.

Iz Instituta za javno zdravlje (IZJ) juče su savjetovali građane da ne podliježu dezinformacijama o virusu, ali da ozbiljno shvate situaciju i prate njihove i instrukcije zdravstvenih vlasti.

"Onog trenutka kada se otkrije prvi slučaj korona virusa u Crnoj Gori, javnost će odmah biti informisana", poručili su iz IZJ.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.