Tom Henks i njegova supruga pozitivni na koronavirus
Tom Henks i Rita

Tom Henks i njegova supruga pozitivni na koronavirus

Američki glumac Tom Henks objavio je na društvenoj mreži Instagram da je pozitivan na koronavirus. Henks i njegova supruga Rita Vilson su se testirali nakon što su osjetili simptome prehlade.

Tom Henks se sa suprugom Ritom Vilson nalazi u Australiji. Kako je poznati glumac naveo u objavi na Instagramu, osjećali su umor i bolove u tijelu.

"Rita je imala jezu koja se često vraćala, kao i blaže groznice. Da bismo postupili kako treba, kao što je potrebno u svijetu sada, testirali smo se na koronavirus i saznali da smo pozitivni", napisao je Tom Henks na Instagramu uz fotografiju rukavice koja je bačena u opasan otpad.

Henks je dodao da će on i supruga pratiti protokole medicinskih zvaničnika i da će biti testirani i na posmatranju, kao i u izolaciji koliko god je potrebno za javno zdravlje i bezbjednost.

Na kraju objave, Henks je napisao da će obavještavati svijet o svom stanju i stanju njegove supruge.

Untitled

Foto: Instagram

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.