SDP podnio listu za lokalne izbore u Tivtu
Foto: SDP

Nosilac liste Aleksandar Đurović

SDP podnio listu za lokalne izbore u Tivtu

Socijaldemokratska partija (SDP) podnijela je Opštinskoj izbornoj komisiji listu za lokalne izbore u Tivtu, pod nazivom SDP – ODBRANIMO GRAD, a nosilac liste je Aleksandar Đurović.

Đurović je kazao da je SDP na političkoj sceni prepoznat kao zaštitnik državnih resursa i po zalaganju da od državnih resursa korist moraju da imaju građani Crne Gore, prenosi Mina.

“Tako i u Tivtu, naša borba je da odbranimo grad od pohlepe pojedinaca i njihove loše politike kojom su građane Tivta lišili prava da žive u uređenoj i bogatoj lokalnoj zajednici sa riješenim ključnim infrastrukturnim problemima grada“, naveo je Đurović.

On je rekao da će voditi nepokolebljivu borbu da se o resursima i onome što pripada građanima Tivta pitaju sami građani, kao uostalom i o svim vitalnim pitanjima razvoja grada.

“Najupečatljiviji primjer je otuđenje našeg Aerodroma koje se želi obaviti bez prethodnog izjašnjavanja Tivćana i Tivćanki na lokalnom referendumu. Zato se za nas 5. aprila održava referendum za odbranu Aerodroma Tivat koju je do sada podrzalo više od 1,2 hiljade naših sugrađana”, kazao je Đurović.

Kako je naveo, ovi izbori su „referendum o nezavisnosti Tivta, borba za naše pravo da odlučujemo o svojoj budućnosti”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.