Đukanović položio vijenac na spomenik Slobode na gradskom trgu uz vojnu ceremoniju
Foto: Pres Služba predsjednika CG

Đukanović položio vijenac na spomenik Slobode na gradskom trgu uz vojnu ceremoniju

U ceremonijalnom dijelu programa zvanične posjete predsjednika Mila Đukanovića Republici Letoniji, predsjednik Letonije Egils Levits priredio je zvanični ručak u njegovu čast, kojem su prisustvovali i letonski premijer Krisjanis Karins i potpredsjednica parlamenta Dagmara Beitnere Le-Galla.

Iskazane su visoke ocjene za partnerstvo Crne Gore i Letonije u okviru NATO savezništva i očekivanje za prijem Crne Gore u EU. Bila je to prilika i za razgovore o aktuelnim regionalnim i globalnim temama i izazovima sa kojima se suočavaju naše zemlje, saopšteno je iz kabineta Đukanovića.

Đukanović je zajedno sa predsjednikom Levitsom položio vijenac na spomenik Slobode na gradskom trgu uz vojnu ceremoniju.

Polaganjevijenca2

"Predsjednik će posjetu baltičkim državama završiti susretom sa našim vojnicima u vojnoj bazi Adaži u okviru misije Ojačano prisustvo NATO-a na istoku", saopšteno je.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.