Liverpul pred punim Enfildom čeka revanš utakmicu protiv Atletiko Madrida
Foto: Liverpoolfc.com

Zajednička odluka oba kluba

Liverpul pred punim Enfildom čeka revanš utakmicu protiv Atletiko Madrida

U utorak uveče, noć uoči meča Liverpula i Atletliko Madrida, predstavnici timova, grada Liverpula i UEFA imali su zajednički sastanak. Odluka je da će navijači moći da prisustvuju utakmici.

U srijedu će Liverpul dočekati Atletiko Madrid u revanš meču osmine finala Lige šampiona, prenosi Sportklub.

Noć uoči utakmice predstavnici dva kluba, grada Liverpula i Evropske fudbalske unije imali su "krizni" sastanak na Enfildu. Odluka koju su zajedno donijeli je da navijačima bude dozvoljen dolazak na utakmicu.

Vlada Španije je pred ovaj duel apelovala na svoje građane da izbjegavaju putovanje u Englesku, ali i da, ako ipak odluče da putuju, pri povratku budu odgovorni kao i tokom samog boravka na Ostrvu.

Atletiko je nakon sastanka na Enfildu objavio odluku da će vjernim navijačima koji su ipak odlučili da ne doputuju u Liverpul refundirati novac za već plaćene ulaznice.

Meč je na programu od 21 sat, a Atletiko brani gol prednosti iz prvog meča.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.