Žene, ovim sabotirate ljubavni život
Ilustracija

Žene, ovim sabotirate ljubavni život

Sigurno ste nebrojeno puta od drugarica čule rečenicu da su svi dobri muškarci zauzeti. Ono o čemu one ne razmišljaju, ili vi same, činjenica je da žene za sebe vrlo često biraju isključivo pogrešne muškarce.

Često se pitate gdje griješite i zašto vam ne ide u ljubavi.

Kako piše Jor Tango, ovim potezima same sebe sabotirate u pronalasku prave ljubavi,prenosi Kosmopolitan.

Iskrivljujete realnost

Ako vam muškarac kaže da ne želi da se vezuje ili da nije spreman za ozbiljnu vezu, vjerujte mu. Nemojte to da shvatate kao izazov u kojem se on zaljubljuje u vas i shvata da ste vi djelić koji nedostaje u slagalici njegove sreće. Ako vi želite vezu sa muškarcem koji ističe da je ne želi, nemate šta tu više da tražite.

Prihvatate neprihvatljivo ponašanje

Vrijeđa vas, ignoriše i omalovažava, a vi ga i dalje opravdavate? Da li vam je jasno da tu nešto ne štima? Ako sebe smatrate osobom vrijedne ljubavi, pobjeći ćete od takve osobe glavom bez obzira.

Prihvatate manje nego što zaslužujete

Ako ste svjesne da niste u potpunosti zadovoljne vezom u kojom se nalazite, ali to opravdavate rečenicom da "može i gore", same stojite na putu svojoj sreći. Možda je muškarac koji ne usrećuje vas, srodna duša neke druge žene, a neki muškarac koji ne usrećuje drugu ženu je vaša.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.