Pljevlja: Uhapšeno pet lica zbog vožnje pod uticajem narkotika
Centar bezbjednosti Pljevlja

Izrečena kazna zatvora od 15 dana

Pljevlja: Uhapšeno pet lica zbog vožnje pod uticajem narkotika

U periodu od drugog do devetog marta pljevaljska policija lišila je slobode pet vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom opojnih droga.

Vozači lišeni slobode uz prekršajnu prijavu sprovedeni  su sudiji za prekršaje koji im je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, prenose Vijesti.

“U ovom periodu kontrolisano je ukupno 340 vozila i vozača. Podnijeto je 16 prekršajnih prijava, uručeno 96 naloga za plaćanje novčanih kazni, oduzeto 6 pari registarskih oznaka, dok je 15 vozila isključeno iz saobraćaja.  

Pored lica koja su lišena slobode zbog upravljanja vozilom pod dejstvom droge, lišeno je slobode i 6 lica od kojih 5 koja su upravljala vozilom pod dejstvom alkohola i 1 lice koje nije zaustavilo vozilo po naredbi saobraćajnog policajca”, navodi se u saopštenju policije koji je potpisao Dragan Slavulj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.