Vozio sa 4,39 promila u krvi, izazvao sudar i pobjegao
Ilustracija

Počinilac djela uhapšen

Vozio sa 4,39 promila u krvi, izazvao sudar i pobjegao

Policija u Somboru uhapsila je D. V. (39) iz Sombora zbog sumnje da je ugrozio javni saobraćaj i nije pružio pomoć licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi.

Sumnja se da je on, upravljajući "renoom", sa 4,39 promila alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole koja mu je u ranijem periodu oduzeta zbog nesavjesne vožnje, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je lakše povrijeđen vozač "pasata", prenosi Tanjug.

D. V. je potom pobjegao s mjesta saobraćajne nezgode, a policija ga je identifikovala i uhapsila, saopštila je Policijska uprava Sombor.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Somboru.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.