Đukanović otputovao iz Viljnusa u Talin
Foto: Predsjednik.me

U nastavku posjete baltičkim državama

Đukanović otputovao iz Viljnusa u Talin

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović otputovao je iz Viljnusa u Talin gdje danas nastavlja zvaničnu posjetu baltičkim državama.

"Njega je na aerodromu u Viljnusu ispratio ministar vanjskih poslova Republike Litvanije Linas Linkevičijus", naveli su iz predsjednikovog kabineta.

Đukanovića će danas u Talinu uz najviše vojne i državne počasti dočekati predsjednica Republike Estonije Kersti Kaljulaid.

On će se sastati i sa premijerom Jurijem Ratasom, a posjetiće i NATO Centar izvrsnosti za kooperativnu i sajber odbranu i e- Estonija brifing centar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.