Podgoričanin uhapšen: Podmentuo požar na džipu Soraje Vučelić
Soraja Vučelić, foto: Instagram

Rasvijetljeno podmetanje požara iz 2015. godine

Podgoričanin uhapšen: Podmentuo požar na džipu Soraje Vučelić

Podgorička policija je rasvijetlila podmetanje požara iz 2015. godine na džipu poznate starlete Soraje Vučelić i uhapsila jednu osobu.

Istražne aktivnosti na rasvijetljavanju krivčnih djela iz oblasti požara i eksplozija iz prethodnog perioda na teritoriji Glavnog grada su dale rezultete i prikupljeni su materijalni dokazi koji ukazuju na sumnju da je D.M. (24) počinio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

"On je, kako se sumnja, 2. novembra 2015. godine u naselju City kvart podmetnut je požar na vozilu marke „Range Rover“, podgoričkih registarskih oznaka, vlasništvo S.V. iz Bara. Usljed dejstva požara vozilo je u potpunosti uništeno.

M.D. je lišen slobode i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužilšatvu", saopšteno je iz policije.

Službenici Uprave policije nastaviće kako se navodi u saopštenju, sa proaktivno istražnim i operativnim aktivnostima usmjerenim ka bezbjednosno interesatnim licima i članovima kriminalnih grupa u cilju sprečavanja i rasvjetljavanja teških krivičnih djela iz oblasti požara i eksplozija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.