Naučna ekspedicija stiže u Bijelo Polje

Naučna ekspedicija stiže u Bijelo Polje

Ministarstvo nauke Crne Gore i nevladine organizacije Prona, Montenegrorobotics, Politehnika, Energeko i Informa predstaviće uzbudljivi svijet nauke 10. i 11. marta u JU gimnazija „Miloje Dobrašinović“ od 10-15 časova.

"Pozivamo sve osnovnce i srednjoškolce ali i drugu zainteresovanu javnost da iskoriste priliku da prisustvuju interesantnim eksperimentima iz oblasti fizike, hemije i biologije kao i da učestvuju u radionicama robotike i interaktivnim predavanjima o zelenoj energiji i tehnologijma koje unapređuju i čuvaju našu životnu sredinu. Kroz izložbu „ Upoznajte Nobelovce“ svi će imati priliku da saznaju koja su to otkrića mijenjala naš svijet. Probudite naučnika u sebi!", poručuju iz Ministarstva nauke.

image011

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.