Beranac uhapšen zbog vožnje pod uticajem droge
Ilustracija

Zbog "trave" 15 dana zatvora

Beranac uhapšen zbog vožnje pod uticajem droge

Tridesetogodišnji Beranac D.R. uhapšen je zbog vožnje pod uticajem droge.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, saobraćajna policija Centra bezbjednosti Berane je 7.marta 2020. godine sprovodila akciju pojačane kontrole saobraćaja sa fokusom na kontrolu vozača koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, droga ili psihoaktivnih supstanci.

"Kontrolisan je vozač D.R. (30) iz Berana, kod koga je naknadnim ljekarskim pregledom ustanovljeno prisustvo opojne droge "marihuana", te je ova osoba lišena slobode i uz Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka privedena Područnom organu za prekršaje Bijelo Polje - Odjeljenje Berane", saopšteno je.

Njemu je izrečena kazna zatvora u trajanju od 15 dana, kao i zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od 3 mjeseca i 3 kaznena boda.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.