DPS Tivat: Bježanje sa lokalnih izbora, očekivani potez gubitnika
Ilustracija

DPS Tivat: Bježanje sa lokalnih izbora, očekivani potez gubitnika

Svojom objavom da ne učestvuje na tivatskim izborima, dio crnogorske opozicije je pokazao svu svoju neozbiljnost i nedosljednost, a prije svega neodgovornost prema građanima, navodi se u saopštenju OO DPS Tivat.

"Osviješćeni zakašnjelim rezultatima istraživanja javnog mnjenja i suočeni sa surovom istinom o tome šta građani Tivta misle o njihovoj politici, grandiozne najave o učešću u tivatskim izborima i njihovoj velikoj pobjedi, brzo su zamijenili strahom od odmjeravanja snaga i još grandioznijom odlučnošću da sa izbora pobjegnu", kažu iz tivatskog DPS-a.

I ovoga puta su kako kažu iz DPS-a jasno pokazali koliko su hrabri i odgovorni i gdje se na njihovoj listi prioriteta nalaze interesi građana.

"Ne čudi njihova neodgovornost, jer su je već mnogo puta pokazali na primjeru opština koje su u koaliciji vodili. Svađe, podjele i međusobna optuživanja, a sve na štetu građana koji žive u tim opštinama, jedini su rezultati njihove vlasti", navodi se u saopštenju.

Demokratska partija socijalista nije kako se navodi iznenađena ovom neodgovornošću i lančanom odlukom pojedinih opozicionih stranaka da bojkotuju izbore, "jer je ona logičan izbor političara kojima su opstrukcije i političko profiterstvo jedina bliska politička strategija".

"Mi nastavljamo da razgovaramo sa građanima o rezultatima, planovima i zadacima koje smo predvidjeli svojim političkim programom. Nimalo nas ne dotiču pokušaji ometanja i opstrukcije izbornog procesa od strane dijela opozicije, jer smo uvjereni da će svi koji su zainteresovani za bolji život i razvoj Tivta, naći svoje mjesto na izbornim listama. Ovi drugi, koji nemaju političku ponudu ili je svode na destrukciju i bojkot, ionako konstantno gube podršku i svojih tradicionalnih birača, a Tivćanima nemaju šta da ponude sem demagogije i destrukcije", kažu iz tivatskog DPS-a.

Građani Tivta su prema njihovim riječima odavno pokazali političku zrelost i odgovornost prema svom gradu, i na slične ovakve pokušaje u prošlosti odgovarali su velikom izlaznošću na izborima.

"Podsjećamo na prošle izbore za tivatski parlament, kada su vječiti politički gubitnici takođe pozivali na bojkot, postigli suprotan efekat: blizu 70% Tivćana ostvarili su svoje demokratsko pravo i dali apsolutnu podršku DPS-u Tivat. Na taj način građani su pokazali svoju odlučnost da ne dozvole politikanstvu da izaziva blokade, zastoje i odlaganja razvoja svog grada. Demokratska partija socijalista Tivat i ovoga puta vjeruje da će, kao i svih prethodnih godina, Tivćani podržati program one partije, koji njima i njihovim porodicama obezbjeđuje siguran, bolji i kvalitetniji život u našem gradu", zaključuju iz DPS-a Tivat.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.