"Mogao bi da bude sledeći koga gubimo zbog droge"

Muzičar pod uticajem narkotika ispustio mikrofon na koncertu? (VIDEO)

Fanovi Posta Malona su više nego zabrinuti nakon nastupa u okviru velike turneje po Americi zbog stanja u kojem je pjevač bio.

Na društvenim mrežama kruže snimci sa nastupa Posta Malona na kojima se jasno vidi da pjevač nije baš najbolje. Nenamjerno kolutanje očima, padovi nakon kojih ne može da ustane, a u jednom momentu je čak i ispustio mikrofon usred refrena pjesme "I Fall Apart", prenosi B92.

Iako naravno ne postoje dokazi da je pjevač bio pod dejstvom droga, na društvenim mrežama ima najviše komentara u kojima obožavaoci iskazuju strah za njegovo zdravlje.

"Posti bi mogao da bude sledeći kog gubimo zbog droge", natpis je na snimku koji ima preko 30.000 pregleda samo na jednom profilu, a većina onih koji su komentarisali dijele isti strah.

Ovo nije prvi put da ga optužuju za konzumiranje narkotika, pa Malon s vremena na vrijeme nastup otvori riječima: "Nisam na drogama, i osjećam se bolje nego što sam se ikada j***no osjećao u životu", piše Mirror.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.