Đukanović započeo zvaničnu posjetu Litvaniji

Susretom sa predsjednikom Gitanasom Nausedom

Đukanović započeo zvaničnu posjetu Litvaniji

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović započeo je zvaničnu posjetu Litvaniji susretom sa predsjednikom Gitanasom Nausedom. Nakon ceremonije svečanog dočeka koja je priređena u Predsjedničkoj palati, dvojica Predsjednika imaće tete-a-tete susret i razgovore delegacija, saopšteno je iz Đukanovićevog kabineta.

U nastavku današnje posjete, Đukanović će se sastati sa predsjednikom Vlade Republike Litvanije Sauliusom Skvernelisom i predsjednikom Parlamenta Viktorasom Pranckietisom.

Predsjednik10

Tokom zvanične posjete Litvaniji Predsjednik će položiti i vijenac na Spomenik posvećen poginulima u borbi za nezavisnost Litvanije i održati predavanje na Institutu za međunarodne odnose i političke nauke pri Univerzitetu u Viljnusu - stoji u najavi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.