Srbija: Uhapšen Nikola Mršić zbog ubistva Gorana Lenca u Kotoru
Lenc, Mršić

Po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Podgorica

Srbija: Uhapšen Nikola Mršić zbog ubistva Gorana Lenca u Kotoru

Danas je u Srbiji, na osnovu međunarodne potjernice koju je raspisao NCB Interpol Podgorica lišen slobode Nikola Mršić (40), državljanin Crne Gore, saopšteno je iz Uprave policije.

Za Mršićem je raspisana međunarodna potjernica na osnovu Naredbe Višeg suda u Podgorici radi vođenja krivičnog postupka za krivično djelo teško ubistvo u pokušaju, jer se isti sumnjiči da je 16. septembra 2017. godine u Kotoru lišio života Gorana Lenca i pokušao da liši života M.L.

"Takođe, N.M. se potražuje i na osnovu Naredbe Višeg suda u Podgorici radi vođenja krivičnog postupka zbog krivičnog djela stvaranje kriminalne organizacije, jer se sumnjiči da je kao član  kriminalne organizacije imao zadatak da pruža pomoć i podršku u izvršenju planiranih krivičnih djela kriminalne organizacije, da djeluje kao izvšilac ovih djela, da prenosi uputstva i zadatke organizatora drugim pripadnicima kriminalne organizacije, te i da ostvaruje saradnju sa pripadnicima druge kriminalne organizacije", saopšteno je iz policije.

Mršić se potraživao na međunarodnom planu zbog teških krivičnih djela "te su službenici Sektora kriminalističke policije u odnosu na ovo lice sprovodili istragu ciljanog traganja u saradnji sa više država".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.