Potvrđena optužnica: Podgoričanin držao herion, kokain i oružje
Foto: Ilustracija

Uprava policije

Potvrđena optužnica: Podgoričanin držao herion, kokain i oružje

Podgoričko Više državno tužilaštvo tereti B.V. da je tokom 2019, sve do 24. decembra te godine, u iznajmljenom stanu i kod sebe držao narkotike radi dalje prodaje.

Podgorički Viši sud potvrdio je optužnicu protiv B.V., koji ce tereti ze krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Kako ce navodi u optužnioci koju zastupa viši državni tužilac Zoran Vučinić, okrivljeni je tokom 2019. godine, sve do 24. decembra 2019. godine,u iznajmljenom stanu i kod sebe držao drogu radi dalje prodaje.

Okrivljeni je na stolu u kuhinji držao tri ručno pravljena zamotuljka od plastične kese sa heroinom mase 89,19 grama i tri ručno pravljena zamotuljka sa kokainom mase 2,334 grama, dvije vage sa tragovima droge na njima, kao i tri ručno pravljena zamotuljka od plastične kese sa sredstva za miješanje opojnih droga -paracetamol i kofein mase 279,42 grama. Takođe, on je držao pištolj CZ M 57 uništenog fabričkog broja sa tri metka u okviru i tri metka kalibra 7,65 mm, saopšteno je iz tužilaštva.

Oružje i municiju su zajedno sa drogom, vagama i sredstvima za miješanje narkotika pronašli policajci prilikom pretresa stana okrivljenog 24. decembra 2019. godine.

Prethodnog danapolicajci iz jedinice za borbu protiv droge pronašli su kod njega još jedan ručno pravljeni zamotuljak sa opojnom drogom heroin mase 20,055 grama, koj i j e on u trenutku nailaska policije odbacio, piše u optužnici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.