U zavisnosti od mogućnosti ovih šest poklona bi dame stvarno željele za 8.mart
Ilustracija

Međunarodni dan žena

U zavisnosti od mogućnosti ovih šest poklona bi dame stvarno željele za 8.mart

Poklone uglavnom biramo prema uzrastu, polu, ukusu, interesovanju, stilu i još nekim drugim parametrima. Postoje datumi koji nas na neki način obavezuju da dragoj osobi nešto poklonimo. Jedan od njih je i poklon za Međunarodni dan žena 8. mart.

Pred Dan žena - uvijek ta dilema - šta pokloniti, a šta ne pokloniti?

Da li su prošla vremena socrealizma, kada smo poklanjali bombonjere, kafu, zumbule i karanfile?

I ove godine ulice će biti u duginim bojama i vazduh će da miriše na polen iz cvijeća. Šuškaće i šljaštiće ukrasni papiri, trgovci će da nas dozivaju.

Dakle, šta da poklonite modernoj ženi, tehno djevojci modernog doba, majci, sestri... U zavisnosti od mogućnosti, dame bi vjerovatno voljele:

1. Telefon, tablet, pa budimo uvijek u kontaktu. Praktične stvarčice, na akciji dobrodošle, a možda i finansijski planirane tokom vremena.

2. Putovanje uglavnom za dvoje i eto prilike da praznik provedete zajedno, zapamtite doživljaje, podijelite kasnije sjećanja. Uvijek praktično. Statistika kaže da se dame najviše raduju poklonjenom putovanju za praznik.

3. Knjiga, za one strastvene čitateljke, koje svaki trenutak slobodnog vremena koriste da čitaju. Izbor štiva zavisi od poznavanja osobe kojoj knjigu darujete.

4. Parfem je uvijek dobar poklon. Kada ga birate, važno je da vodite računa o mirisnim notama, jer to je poklon za dame sa stilom. Ne mora to da bude veliko pakovanje, parfem za tašnu je super.

5. Šminka u aksesoaru – Većina žena voli šminku, i to je jedan od omiljenih poklona. I ma koliko da u svom ormariću imate sjenki, tečnih pudera raznih boja, od viška glava ne boli. Ruževi, olovke za oči, maskare...

6. Događaj, kao što je neobičan izlazak, večera, koncert, spa-centar - lijepo, korisno, praktično.

 

Izvor: RTS

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.