U DPS učlanjeno 67 mladih Beranaca
Foto: DPS Berane

Sjednica Savjeta mladih

U DPS učlanjeno 67 mladih Beranaca

Sjednica Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Berana, na kojoj je pored dijaloga o aktuelnoj društveno političkoj situaciji, izvršen prijem novih mladih članova danas je održana.

Sjednici Savjeta mladih su prisustvovali i Bogdan Fatić, predsjednik Opštinskog odbora DPS i poslanik u Skupštini Crne Gore, kao i članovi Glavnog odbora DPS Crne Gore iz Berana.

Otvarajući sjednicu predsjednik Savjeta mladih DPS Berana Branislav Jokić, iskazao je zadovoljstvo što mladi Berana snažno podržavaju politiku partije, što, prema njegovim riječima, pokazuje i činjenica da se danas u Demokratsku partiju socijalista učlanilo 67 novih, mladih Beranki i Beranaca.

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Berane i poslanik u državnom parlamentu, Bogdan Fatić, je saopštio mladima da je uvjeren da im nije bilo teško da se odluče i učlane u partiju koja baštini moderne evropske vrijednosti.

IMG3374

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.