Hrabra Ruskinja zaprosila predsjednika, evo šta joj je Putin odgovorio

Hrabra Ruskinja zaprosila predsjednika, evo šta joj je Putin odgovorio

Za vrijeme razgovora sa građanima Ivanova gdje je bio u dječijoj poliklinici predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu jedna djevojka je na ulici predložila brak. Uzmite me za suprugu, hrabro je predložila ta djevojka.

Na pitanje Putina kako se zove ona je odgovorila Julija. Zatim se primakla Putinu i kako je kasnije ispričala uspjela je da mu da fotografiju na kojoj je bio zapisan njen telefon.

Putin je uz osmjeh odgovorio, interesantna ponuda.

"Fotografiju sam mu dala a sada ćemo vidjeti kakav će biti odgovor",  kazala je samouvjerena djevojka iz Ivanova, pišu Novosti.

Kasnije je Putin u razgovoru sa predstavnicima društvenih organizacija rekao da su su Ivanovo uvijek zvali gradom nevjesta pa je eto i on dobio ponudu.

Dodao jeda će djevojka postati poznata jer su taj razgovor snimile kamere. Ivanovo je nekada bio centar tekstilne industrije i u njemu je radilo mnogo žena pa su ga zato i zvali gradom nevjesti ili kako bi mi kazali udavača.

 

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.