Nesreća u Beogradskom zoo vrtu: Preminuo radnik star 55 godina
Ilustracija

Spasioci izvlačili tijelo sat vremena

Nesreća u Beogradskom zoo vrtu: Preminuo radnik star 55 godina

U Beogradskom zoo vrtu sinoć oko 20.20 poginuo je radnik star oko 55 godina, angažovan na rekonstrukciji restorana "Tigar"!. Kako je za "Novosti" potvrdio portparol ove ustanove Andrej Manojlović, nesrećni čovjek na mjestu je ostao mrtav.

"Muškarac srednjih godina poginuo je na prostoru Beo zoo vrta dana 5.03. oko 20 časova. On je radio na rekonstrukciji kafića koji se nalazi u centralnom dijelu, u blizini slonare", ističe Manojlović.

Firmu u kojoj je radio, a koja je bila odabrana da uredi ovaj prostor, angažovao je dugogodišnji vlasnik kafića, podsjećaju Novosti.

Prema nezvaničnim informacijama, na muškarca se obrušio zid, a udarac je bio toliko jak da je on odmah preminuo.

Zbog pada zida, spasioci su više od sat vremena pokušavali da izvuku tijelo nesrećnog čovjeka. Ekipe Hitne pomoći ubrzo po pozivu došle su na mjesto nesreće, a ljekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Više detalja o tragediji biće poznato posle policijskog uviđaja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.