Užas: Majka bacila blizance iz stana, djevojčica spašena, dječak preminuo(VIDEO)
Foto: Screenshot

Užas: Majka bacila blizance iz stana, djevojčica spašena, dječak preminuo(VIDEO)

Novorođenu djevojčicu spasili su radnici hitnih službi nakon što ju je majka odmah nakon rođenja bacila iz stana, a beba je ostala zaglavljena između dva zida u Meksiko Sitiju, prenosi "Dejli mejl".

Službenici su još pronašli i beživotno tijelo dječaka, za kojeg se vjeruje da je njen brat blizanac, na gomili smeća ispred doma, prenijeli su lokalni mediji.

Njihova majka, identifikovana samo kao Žakelin, uhapšena je i hospitalizovana, dok je njen suprug Hoze u bjekstvu.

Snimak spasilačke misije koji je objavio Sekretarijat za javnu bezbjednost prikazuje trenutak kada spasioci izvlače bebu na sigurno, nakon što su poslije nekoliko sati uspjeli da probiju zid i dođu do nje.

Tim spasilaca stigao je ispred jednospratne zgrade nakon što su stanovnici prijavili da čuju dječiji plač.

Djevojčica je još uvijek imala pupčanu vrpcu kada je otkriveno da leži u rupi dubokoj devet metara, okružena cijevima i ciglama.

Spasioci su morali da uđu u komšijin stan i da probiju zid kako bi stigli do bebe, a da je ne povrijede.

Medicinski testovi pokazali su da beba ima prve znakove hipotermije.

Prema pisanju lokalnih medija, djevojčica je u stabilnom stanju, prenosi "Telegraf.rs".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.