Smolović: Vjerujte u Boga i Crkvu, ali ne dozvolite da vas iko okreće protiv svoje države
Smolović

"Najveća svetinja"

Smolović: Vjerujte u Boga i Crkvu, ali ne dozvolite da vas iko okreće protiv svoje države

Vjerujte u Boga i Crkvu, ali ne dozvolite da vas iko okreće protiv svoje države koja je najveća svetinja i zajednička kuća svih njenih građana, bez obzira na vjeru i naciju - poručio je prvi čovjek Bijelog Polja Petar Smolović komentarišući aktuelnu situaciju povodom Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Gradonačelnik Bijelog Polja, grada kojem je ranije pripao i naslov najtolerantnijeg grada i primjer je suživota, pozvao je na slogu, jedinstvo i saradnju.

"Ako ima dilema i nepovjerenja prihvatimo ispruženo ruku Vlade i za stolom među ekspertima riješimo dileme. Od istinskih vjernika očekujemo poruke mira, sloge i praštanja, jer smo mali da bi se dijelili, zato udružimo snage uz obostrano povjerenje. Svi zajedno moramo raditi na boljem sjutra, a to možemo samo uz podršku Vlade , nastavkom i zaokruživanjem jakog investicionog ciklusa, koji će donijeti bolji život na sjeveru naše države.", poručio je Smolović.

Podsjetimo, mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije je danas prihvatio poziv Duška Markovića, premijera Vlade Crne Gore, da se sastanak ekspertskih timova Vlade Crne Gore i Mitropolije crnogorsko-primorske i drugih eparhija Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori održi u srijedu, 11. marta u 10 časova u Vili Gorica u Podgorica.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.