Italija: Berluskoni napustio partnerku 34 godine mlađu zbog nove koja je 54 GODINE mlađa od njega!
Silvio Berluskoni

Italija: Berluskoni napustio partnerku 34 godine mlađu zbog nove koja je 54 GODINE mlađa od njega!

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni, poznat po seksualnim ispadima na čuvenim večerima "bunga, bunga", zvanično se rastao od partnerke, kako bi se viđao sa ženom koja je 54 godine mlađa od njega.

Milijarder od 83 godine napustio je Frančesku Paskale (34) posle 12 godina zajedničkog života, ali oni ostaju prijatelji, navela je Berluskonijeva stranka Napred Italijo (Forza Italia).

Frančeska Paskale je rekla da će joj Berluskoni uvijek biti drag prijatelj i da mu želi "svu sreću na ovom svijetu". Berluskoni koji za sobom ima dva razvoda, ali se sa Frančeskom Paskale nije vjenčao, pao je pod šarm manekenke Marte Fačine, koja ima 30 godina i poslanik je njegove stranke.

Italijanski tabloidi su ranije prenijeli da je manekenka imala običaj da spava kod Berluskonija, kako bi mu bila odmah dostupna za radne sastanke.

Frančeska Paskale živi u luksuznoj vili koju joj je kupio ranije Berluskoni. Paparaci su nedavno objelodanili fotografije novog ljubavnog para kako izlazi iz jednog hotela u Švajcarskoj.

Berluskoni je ranije osuđen na sedam godina zatvora zbog prostitucije s maloljetnicama za vrijeme organizovanih večeri. Kazna je u žalbenom postupku ukinuta.

Trenutno se protiv Berluskonija vodi postupak jer je plaćao ćutanje djevojaka koje su prisustvovale tim večerima koje su se često pretvarale u orgije.

Izvor: Beta/N1

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.