Krul heroj Noriča, na flašici vode napravio taktiku za penal igrače Totenhema (FOTO)
Foto: Twitter

Obezbijedio prolaz u četvrtfinale

Krul heroj Noriča, na flašici vode napravio taktiku za penal igrače Totenhema (FOTO)

Golman Noriča Tim Krul bio je heroj svog tima u pobjedi protiv Totenhema kojom je ovaj tim prošao u četvrtfinale FA kupa.

On je u penal seriji odbranio dva udarca s bijele tačke igračima londonskog kluba i na osnovu fotografije koja kruži internetom bio je temeljno pripremljen za ono što ga očekuje, prenosi RTCG.

Iskusni čuvar mreže, koji je poznat kao jedan od najboljih golmana kada je riječ o branjenju penala ispisao je na svojoj flašici imena igrača Totenhema i način na koji šutiraju penale, a da to nije slučajno govore i dvije odbrane koje je napravio.

Krul je odbranio udarce Toda Perota i Žedsona Fernandeša, što je bilo dovoljno njegovom timu da se plasira u četvrtfinale, a tamo ih očekuje duel protiv boljeg iz duela između Mančester junajteda i Derbi Kauntija.

Nakon regularnih 90 minuta rezultat između Totenhema i Noriča je bio 1:1, a pogodaka nije bilo u dodatnim produžecima i pobjednik je odlučen nakon izvođenja penala.

krul2

Foto: Twitter

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.